Готуємо за рецептами Євгена Клопотенко

Прийшов червень, а з ним і сезон смачних блюд. Буряк, молода капуста та квасоля вже давно є у продажу. Є також наші улюблені вітчизняні фрукти - полуниця, вишня. Не пропустіть цей момент, адже багато цих скарбів супроводжують нас досить недовго. То що приготувати з перших літніх фруктів та овочів? Адже червень - ідеальний час для сімейних барбекю!

Вивчайте рецепти від Євгена Клопотенко - це постійно зростаюча база даних з рецептами смачних страв з усього світу. Він робить це з пристрастю для тих, хто любить готувати та пекти. Ви знайдете натхнення для приготування страв для будь-якого випадку. Створіть свою власну кулінарну книгу, а також дізнайтеся багато кулінарних порад та хитрощів.

Цей спеціальний кулінарний веб-сайт - привітне, відкрите місце для початківців, просунутих та любителів кулінарії. Шукаєте натхнення, нові рецепти, цікаві ідеї на щодень чи свято? На сайті ви знайдете те, що шукаєте, та багато іншого. Це реальна допомога та чудове, практичне рішення спеціально для вас.

Ви можете шукати рецепти різними способами:

  • ввівши назву інгредієнта (наприклад, гарбуз, курку, макаронні вироби);
  • тип страви (наприклад, запіканка);
  • назву свята (наприклад, Великдень);
  • тип кухні (наприклад, італійська).

На сайті також є маса порад для вас, кухонні хитрощі, інформація про інгредієнти, спеції, добавки та техніку приготування. Для зайнятих людей - набір рецептів на тиждень. Поруч з рецептами ви знайдете фото апетитних страв, покрокові інструкції, відео та поради від шеф-кухаря.

Ви - шеф-кухар на власній кухні

Знайдіть рецепти найкращих страв для близьких. Представлені рецепти - прості, цікаві та оригінальні, адаптовані до пори року та наявних інгредієнтів. Це унікальна онлайн-кулінарна книга з тисячами ідей. Щодня додаються нові рецепти. Ви мрієте про гарбузовий суп? Хочете приготувати млинці з картоплі? Ви знайдете понад 20 рецептів кожної з цих страв.

Рецепт - опис етапів, що ведуть до приготування страви. Сучасний рецепт зазвичай влаштований за однією схемою і містить послідовно:

  • назву страви та, можливо, короткий вступ;
  • перелік необхідних інгредієнтів з їх кількістю, іноді також спеціальне обладнання, необхідне для приготування страви;
  • описані покрокові наступні етапи, що ведуть до отримання страви, наприклад термічна обробка;
  • спосіб подачі страви;
  • іноді додаткова інформація, така як замінники деяких інгредієнтів, ступінь складності в приготуванні, вартість або енергетична цінність.