Сирні конверти, абрикосовий пиріг та торт на пательні: добірка авторських та улюблених рецептів від фуд-блогерки Марини Калітуріної спеціально для «Приазовського робочого»
Змішати усі інгредієнти. Викласти на лаваш та згорнути трикутниками. Смажити на оливковій або соняшниковій олії до утворення золотистої скоринки.
Масло розтопити. Вбити яйце, сіль, цукор, ванільний цукор та перемішати. Потім додати сметану. Всипати борошно, ретельно перемішати, викласти нарізане яблуко і поставити в мікрохвильову піч на п'ять хвилин.
Абрикоси нарізати кубиками. Масло збити з цукром і ванільним цукром. Додати яйця по одному, збиваючи після кожного. Додати розпушувач та борошно. Викласти в змащену маслом або вистелену пергаментом форму, розрівняти. На тісто викласти абрикоси. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати 40 хвилин.
Помити та порізати гриби так, як подобається. Викласти в киплячу воду і варити 25-30 хвилин. Злити літр цього відвару в іншу каструлю, всипати сіль, цукор, перець і лавровий лист і довести до кипіння. У момент закипання додати оцет і вимкнути вогонь. Потім злити з грибів залишок рідини і залити киплячим розсолом. Залишити гриби на 12 годин за кімнатної температури або в холодильнику. Викласти все в літрову банку та залити розсолом.
18 лютого 2022
04 лютого 2022
21 січня 2022
14 січня 2022
06 січня 2022
24 грудня 2021
Цей сайт використовує cookies, як власні, так і від третіх осіб. Використовуючи цей сайт, ви даєте згоду на використання cookies
Я згоден (на)