Про це повідомляє ПАТ «Укрзалізниця». Пропонувати нові страви почнуть вже сьогодні, 18 березня.
«Меню для дітлахів включає різнокольорову пасту, курячий биточок, овочеві роли та корисний смаколик. Фішкою стане інтерактивна упаковка, яке має додаткову функцію — розважити дітей під час подорожі», - повідомляють залізничники.
Дитяче меню було розроблене спільно з компаніями WOG та Do&Co.
Крім того, оновлять страви і для дорослих пасажирів - з’явились м’ясні та вегетаріанські ланчі. Вартість обіду при цьому не змінилася.
«Отримуючи численні позитивні відгуки пасажирів щодо запровадження харчування у потягах, не хочемо зупинятися на досягнутому й незабаром запропонуємо пасажирам мандрівку кулінарною Україною. Зокрема, будуть різні меню, які презентують регіональні особливості та багатство нашої національної кухні. Не залишимо без уваги і потяги далекого сполучення, пілотний проєкт запустимо вже цієї весни», — поділився планами директор філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський.
Він додає, що за два місяці пасажири швидкісних потягів з’їли одну тонну кускусу, по 600 кг хумусу і мітболів та 300 кг броколі. Крім того, кожен четвертий пасажир обирає вегетаріанську їжу.
Раніше в «Укрзалізниці» приготували пасажиркам «Інтерсіті+» подарунок. Також підприємство влітку запустить 30 маршрутів.
Фото uz.gov.ua.
25 березня 2022
24 березня 2022
Цей сайт використовує cookies, як власні, так і від третіх осіб. Використовуючи цей сайт, ви даєте згоду на використання cookies
Я згоден (на)